Amnesty jobbintervju case

Amnesty jobbintervju case

Logo | Amnesty International Norge
Bilde henten fra: https://amnesty.no/logo-og-grafisk-profil/logo

Hvem er Amnesty og hva gjør de?
Amnesty jobber for frihet, rettferdighet og likeverd for alle mennesker. De baserer seg på ideen om at du kan gjøre en forskjell uansett hvem du er og hvor du kommer fra. For når vi er så mange som står sammen kan vi endre verden. Amnesty består av folk fra hele verden som brenner for å gjøre verden litt mer rettferdig.

hvilke digitale kanaler tar de i bruk?
De har sin egen nettside men er også aktiv på en rekke sosiale plattformer som for eksempel instagram, twitter, facebook, youtube og tiktok. Disse kanalene når frem til forskjellige målgrupper og har ulike egenskaper. På nettsiden til Amnesty står det: «Amnesty bruker sosiale medier for å oppnå vårt overordnede strategiske mål: Økt gjennomslag fordi flere tar menneskerettighetsbrudd personlig og blir med i Amnesty International

Digitale plattformer + AI = ? | DIG2100 (2103)
Bilde hentet fra: https://dig2100.no/digitale-plattformer-ai/

Målet deres er å skape bevissthet rundt ulike saker, de har forskjellige auksjoner og underskriftskampanjer som de er flinke til å markedsføre på sine sosiale plattformer.

Synlighet og analyse av trafikk
For at Amnesty skal se om markedsføringen gir resultater er det viktig at de ser på og analyserer dataen de får inn. Om de tar i bruk google analytics til nettsiden kan de finne ut hvilke markedsføringstiltak som fungerer og hva som ikke fungerer så bra. Det er viktig for Amnesty som er en veldedig organisasjon at de får sikret fremtidige donasjoner, det er her google analytics kan være til hjelp. Det vil gi dem tilgang på hvor mange som ser på hva de poster, målgruppe og hvor de er ifra (geografisk) blant annet.

Google Analytics #4 – Know the behavior of your visitors | BlueWinston.com
Bilde hentet fra: https://www.bluewinston.com/quick-guide-to-google-analytics-4-get-to-know-the-behavior-of-your-visitors/

Kilder:

https://amnesty.no/om-amnesty

https://amnesty.no/for-aktivister/tips-til-bruk-av-sosiale-medier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *