Hvordan vil Digital markedsføring utvikle seg i tiden som kommer?

Hvordan vil Digital markedsføring utvikle seg i tiden som kommer?

Et lærerikt og spennende semester går mot slutten, og er det noe jeg har lært når det kommer til digital markedsføring så er det at du må henge godt med. Her gjelder det å holde seg oppdatert, den digitale verden er stadig i endring.

Sosiale medier
I dagens samfunn blir det brukt utrolig mye tid på sosiale medier, jeg vil tro at sosiale kanaler bare vil få mer og mer makt.

Kunstig intelligens
Det er nå en god stund siden kunstig intelligens og maskinlære kom. Når det kommer til kundeservice er allerede chatbot noe som blir satset på. Det er mange som tar det i bruk og det gjør hverdagen enklere for bedriftene. Effektiv måte å spare tid og penger på. Chatbots kan svare på det meste av spørsmål men er stadig i utvikling, etter hvert vil de også forstå mer komplekse forespørsler. Robotene blir smartere og mer like oss mennesker for hver dag som går.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *