How to- Google ads

How to- Google ads

I dette blogginnlegget skal jeg gi dere en enkel innføring i hvordan du kan ta i bruk Google Ads, dette er et nyttig og spennende verktøy som bedriften din kan få godt bruk for. Verktøyet synliggjør bedrifter gjennom annonser.

Hva koster Google Adwords annonsering? Hvilke priser har dere?
Bilde hentet fra: https://www.nettpilot.no/svar/hvilke-priser-er-det-pa-google-adwords-annonsering/

Steg nr 1– Opprett en konto
Det første trinnet er relativt enkelt. For å ta i bruk verktøyet må du opprette en konto i Google.

Steg nr.2- Sett deg mål for kampanjen
Definer hovedmål med selve annonsen. Når det kommer til å sette seg mål for bedriften kan det være mye forskjellig. Alt fra å få motivere kunder til en kjøp, eller å tiltrekke deg besøkene og potensielle kunder til siden. Du ønsker at annonsen din skal vekke interesse.

Steg nr 3- Oppgi navn og lenke til nettstedet
Her skal du skrive inn linken besøkende skal trykke på for å komme til nettstedet ditt, og navn på selve virksomheten. Når du har gjort dette kan du faktisk se hvordan det vil se ut for kunder som trykket seg inn på annonsen du har lagt ut. Husk at veldig mange bruker mobiltelefon den dag i dag, så det er viktig å se hvordan annonsen blir seende ut både på telefon og datamaskin.

Steg 4- Design
Steg 4 er å designe selve annonsen. Det er viktig at denne blir visuelt pen og tiltrekkende for potensielle kunder. Her bør du legge av mye tid, dette er viktig

5- Nøkkelord
Å velge nøkkelord er nesten som å velge kategorier for bedriften din. Disse ordene hjelper å gi en pekepinn på hva kundene kan forvente av virksomheten. For eksempel «for barn» eller «for nybegynnere». Det er rett og slett informasjon.

6- hvem ønsker du at skal se annonsen din?
Her velger du hvem som skal se annonsen din. Her er det viktig at du treffer riktig markedssegment. Det kan være nyttig og velge område også dersom du driver en lokal virksomhet.

7- Budsjett
Å sette budsjett for kampanjen er viktig, men her gjelder det å være realistisk!

8- Dobbeltsjekk!
Det kan være smart å gå igjennom alt for å se om det er slik du vil ha det og om du eventuelt vil endre på noe.

9- Informasjon om betaling
Det siste du trenger å gjøre er å fylle inn betalingsinformasjon. Lykke til!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *